Program Trees For Life di dalam akhbar


Program Trees For Life masuk paper NST!

Aku dapat SMS dari kawan. Mula tidak percaya. Nak buat April Fool kot tapi mesej itu berbaur serius. Lalu aku pergi ke kedai dan membeli NST dan aku menjumpai program kami di page 18. Ye kawan aku tidak menipu. Segala yang dikatakan benar belaka dan tiada yang benar melainkan benar. Sememangnya program kami terselit di dalam surat khabar News Straits Times.

Aku terasa bangga. Yelah selaku orang kedua terkuat kelab, aku kira ini satu pencapaian yang bagus. Bukan mudah membolos akhbar. Lagipun kami kelab kecil yang tidak dipandang orang pun di universiti ini. Yalah orang pandang kelab penyayang, kelab DEMI la, AKASIA la. Kelab akademik? Huh memenuhi syarat je.

Nyata, pengorbanan aku tidak pergi pesta buku itu berbaloi juga. Huhu.

Advertisements

11 thoughts on “Program Trees For Life di dalam akhbar”

  1. Sunio : terima kasih. Siapa ya ni . ada blog untuk di lawat tak?

    Greenlake : mesti la ada. tapi nampak baju dan kepala la.. penat aku try nak upload gambar tu kat wordpress. asyik tak dapat je.. sabor je la.. saman kang wordpress ni. baru nak mencapap tau…

    Like

  2. owh… i peminat setia detective conan dan penyiasat remaja. fanatik tau… sampai sekarang masih ada koleksinya.

    sekarang tgh kumpul animenya pula…

    Like

  3. dah tengok dah tu.. okey la kot movienya..

    eh silap tak la fanatik conan sgt.. lagi fanatik Q dan penyiasat remaja..

    Conan tu nampak cam tipu la.. ada ke org tak leh bukak mulut tiba-tiba boleh keluar suara, nampak sgt tipunye tu.. tau la kartun..

    huhu.. tapi pelik, nape Q dan penyiasat remaja tak popular sgt

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s