Tag ke 3 dari Hafiizh anak Mukhtaruddin


Hafiizh mesej and beritahu aku telah di tag. Lalu ini jawapan kepada tag. Hafiizh, I sudah jawab tau tag u, u tak komen siaplah. Hehe. Maaf jawab lambat.

Starting time : 9.00

Name : AINUNL MUAIYANAH

Sisters : 1

Brothers :4

Shoe size :7

Height : 163 cm

Where do you live : bukit badong, batang berjuntai!

Have you ever….

Been on a plane : No

Swam in the ocean : Yes.Last masa survival laut universiti.

Fallen asleep at school : Haha. Selalu sangat.

Broken someone’s heart : Urm… Mungkin tapi tidak pasti. Hati seorang siapa yang tahu kan?

Fell off your chair : Yes! Malu sangat tapi buat-buat macam tidak ada apa sahaja.

Sat by the phone all night waiting for someone to call : Hehe. Hendak jujur ke tak nak eh?

Saved e-mails : Hampir setiap kali.

What is your room like : Ungu!

What’s right beside you : Komputer riba CompaQ dan hp

What is the last thing you ate : Anggur yang warna ungu tanpa biji.

Ever had…

Chicken pox : Ada-ada. Masa kecil-kecil dahulu.

Sore throat : Ada.

Stitches : Urm~

Broken nose : Tidak.

Do you Believe in love at first sight : Percaya-percaya (dengan muka yakin)

Like picnics : Suka. Lagi-lagi kalau makanannya sedap.

Who was were the last person..

You danced with : Tidak pernah menari.

Last time u laugh: Baru tadi selepas membaca mesej dari seseorang (En An)

You last yelled at : Kuchai sebab brake kereta tiba-tiba.

Kissed anyone : Nope.

Get sick : Jarang-jarang

Talk to an ex : Oh minta simpang. haha

Miss someone : Mungkin.

Who do you really hate: Ada-ada. Minta maaf ya pada siapa yang berkenaan

Do you like your hand-writing : Ikut musim. Kalau cantik sukalah.

Are your toe nails painted : Sekarang tidak.

Whose bed other than yours would you rather sleep in : Katil teman sebilik sebab selalunya katil mereka lebih sejuk dari katil aku

What color shirt are you wearing now : Merah jambu.

Are you a friendly person : Ya.

Do you have any pets : Tiada. Ibu tidak galakkan bela binatang.

Do you sleep with the TV on : Sesekali kalau letih amat.

What are you doing right now : Mendengar lagu puisi Sapardi Djoko Damono.

Can you handle the truth : Ikut keadaan.

Are you closer to your mother or father : Dua-dua tak.

Do you eat healthy : Tidak. Sebab jarang makan sayur.

Do you still have pictures of you & your ex : Mungkin.

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to: Shah

Are you loud or quiet most of the time : Selalunya orang kata aku ini tidak boleh diam seminit.

Are you confident: Yes.

5 things I was doing 5 years ago

1. Duduk di atas kerusi meja di bilik darjah 5D sambil membaca sesuatu.

2. Sedang fikir apa course yang akan diambil masa di uni

3. Makan laksa sedap di café makcik baik hati di maktab atas kayangan

4. Main bola tampar dengan gembira di padang basah depan rumah pengetua

5. Gaduh dan ketawa dengan kawan-kawan pasal benda remeh

5 things I would do if I were a billionaire

1. Kembara 1 dunia

2. Belikan setiap seorang dalam famili, 1 rumah, 1 kereta.

3. Charity.

4. Makan sedap, tidur sedap. Hehe.

5. Beli buku banyak-banyak sampai penuh satu rumah.

People I want to tag

1 Sue

2 Mahfuzah

3 Syahidah

4 Lelucon

5 Hanie Salwah

11 thoughts on “Tag ke 3 dari Hafiizh anak Mukhtaruddin”

  1. Fuzama : ya.. sengaja nak tag awak (sebenarnya tak tahu nak tag siapa ) hehe

    Hafiizh : Haha.. sudah u dah kenal la siapa i eh… aish.. habis rahsia i.. huhu

    Sue : Buatlah tag tu, saya pun suka baca kalau awak buat tag saya

    Like

  2. La, orang Bukit Badong. Berjiran la. (Asal Ijok. Tapi saya skrg dah menetap di daerah lain. Sekali-sekala menjengah juga ke sana). Kenapa saya tak kenal? hehehe

    ‘lek mareng Gadong kenek la mampir omahmu agak e hehehe’

    Like

  3. Batu 8 la, ainunl. Tapi tiap kali nak tido dah rasa-rasa dekat ‘batu 2’ hehehe

    tag tu apa ya? maaf la, ilmu media internet saya agak ‘bobrok’ sedikit hehehe

    p/s: kenal ke Cikgu Semaun? ‘otai’ kampung saya la tu hehe

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s