Tag dari Cik Mahfuzah


Cik Mahfuzah, saya jawab tag anda ya. Hehe.

1) Do you think you’re hot ?

Aku tidak hot tapi kool

2) Upload your favourite picture of you.

3) Why do you like that picture ?

Ini bunga. Gambar ini ditangkap selepas tunjuk ajar supervisor semasa latihan praktikal di Cameron Highland. Tidak sangka dapat tangkap gambar dengan cantik sekali. Saya nak jadi seperti bunga ini. Polos dan tenang.

4) When was the last time you ate pizza?

Hujung bulan lepas. Dengan ex roommates .

5) The last song you listen to ?

Album Afgan – Confession No 1.

6) What are you doing right now besides this ?

Tonton ninja boy sambil mengemas bilik.

7) What name would you prefer besides yours ?

Aryana (Shah nak panggil nama ni. haha. Macam apa je) dan tentunya Cik Ainun. Hehe.

8) People to tag :

1 Sue

2 Fakyew

3 Kelambu

4 Filzah

5 Syahidah

9) Who is number one ?

Kawan dalam talian blog. Kalau tag dia mesti dia jawab punya. Pelajar UTP yang comel.

10) Number three is having a relationship with ?

Mahfuzah (orang yang tag saya dan adik kepada Kelamb) dan info yang diterima Kelambu is SINGLE. hehe

11) Say something about number five ?

Kawan sekelas di Maktab atas Kayangan. Dahulu seorang pendiam tetapi sekarang tidak lagi.

12) How about number four ?

Kawan sekepala ketika di Maktab atas kayangan. Kami sering dikatakan bersaing untuk menjadi terbaik dalam subjek BM. Penulisannya bagus dan peminat tegar Faisal Tehrani dan Noor Suraya

13) Who is number two?

Mula kenal sejak entri Mereka bilang, Saya Monyet. Sering muncul dengan komen-komen panas,tegas dan tidak peduli pada wawasan. Haha. Menurut Adi, dia bakal memegang watak Gundik dalam filem perang purbakala.

10 thoughts on “Tag dari Cik Mahfuzah”

  1. Fakyew : eh bukan saya kata, adi yang kata. dia yang kata… bukan saya.. hehe

    Adiospunk : Ye.. takkan nak kata saya hot kot. kang org kata perasan!. tak sanggup..

    Fuzama : eh.. info itu terang-terang ada dalam blog dia.. jadi info ini kira jitu la.. hehe..

    tak yah musykil2 dan membuat spekulasi liar.. haha..

    tak abes2.. huhu

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s