Menjelang 14 Mac


5 perkara menjelang 14 Mac 2009

~ Cuti sekolah

 
 

~Ramai orang memilih untuk berkahwin pada tarikh tersebut termasuk sepupu aku dan kakak kepada kawan aku.

 
 

~Aku dan kawan-kawan merancang untuk buat potluck tetapi aku yang akan memasak segala jenis hidangan.

 
 

~Ramai kawan-kawan akrab aku bertambah umur

 
 

~Ada seseorang yang sangat dekat dengan aku akan menyambut ulang tahun kelahirannya.

 

  Akhir kata selamat berhujung minggu

18 thoughts on “Menjelang 14 Mac”

  1. Ada orang mahu mengecat rumah sendiri!
    Ada orang mahu pergi Matta Fair di PWTC!
    Ada orang mahu pergi menonton Sirah Junjungan di Istana Budaya!
    Ada orang mahu menonton Race To Witch Mountain di pawagam!

    Haha

    Like

  2. hehehhe..

    salam ulangtahun kelahiran. moga pertambahan usia seiring dgn peningkatan saham amalan kebaikan.

    hanya doa pengganti hadiah.
    Moga dalam rahmat Allah dan sentosa sentiasa.

    Like

  3. Filzah : Terima kasih masih ingat birthday aku lagi dan lagi dan lagi. Ni yang tambah sayang, sayang dan sayang pada kau.
    TERIMA KASIH LAGI!😉

    Syahidah : Tarikh lahir aku nan mudah diingat dan romantis pula.. muahahaha. Kena ingat kemudaan adalah hak milik setiap insan. Dan walau bertambah umur aku sentiasa mahu kelihatan muda.. lala

    Kak Hanie Salwah : Kak hanie, terima kasih. Nasib baik tak tulis no. kalau tidak kantoilah keremajaan saya.. hehe

    Like

  4. salam…

    ainunl muaiyanah…

    maaf lambat menghantar kata-kata ini untukmu:

    “SELAMAT HARI LAHIR” – teringat lagu Imran Ajmain pula… hehe…

    walau apapun, semoga terus berjaya. maaf tiada hadiah untuk kali ini… ;p

    Like

  5. Ilham.Hafiz : Kalau awak nyanyikan lagu Selamat Ulang Tahun Sayang pun saya dah anggap sebagai hadiah yang berharga. hikhik.
    Terima kasih ya beri ucapan ulang tahun walaupun awak terlupa sebenarnya

    Like

  6. happy birthday nul..sorry lambat wish, aku ada di kawasan pedalaman pada 143.

    anyways,
    all the BEST wishes.
    may Allah bless you. ameen.🙂

    Like

  7. salam…

    ainunl muaiyanah…
    bukan terlupa cuma tidak ingat. lagipun reminder hp saya tidak berfungsi pada hari tersebut… huhu… maafkan saya… awak tengok entri saya? antara tidak ingat dengan lupa… hehe…

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s