Sudah boleh baca cerpen Mabuk Buku!!!!


Masa karya Mabuk Buku disiarkan di majalah Mutiara Minda, saya berjanji akan muat naik cerpennya di blog selepas masa penyiaran cerpen Mutiara Minda tamat.

Oleh itu nikmatilah cerpen Mabuk Buku disini. Atau beli sahaja / dapatkan majalah Mutiara Minda di mana-mana kedai MPH.

Silalah memberi komentar dan pandangan ya.

11 thoughts on “Sudah boleh baca cerpen Mabuk Buku!!!!”

    1. Ye ke? Tapi still setiap kali aku pergi, aku akan tanya, Mutiara Minda ada? Dan abang di kaunter yang pura-pura busy itu akan kata, ada di bahagian belakang. 18 kali aku tawaf isle dan rak buku tu tetap tak jumpa! Nampaknya abang kaunter tu pun tak habis khatam lagi buku-buku yang ada dijual di kedai dia tu. ~_~

      oh, Alhamdulillah kau tahu. Selamat Hari Lahir untuk dia ^_^

      Like

  1. Filzah : ha, masa nak ambil majalah itu, tunjukkan kad keahlian MPH🙂 ewah!.

    tak pe. aku dah simpankan untuk kau, nanti aku ke uia, aku singgah beri pada kau. kau sekarang di sini kan?

    Like

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s